Aandacht voor elke klant, een gemoedelijke sfeer en als vanzelfsprekend een stapje extra doen voor de klant. Waar vind je het nog? Bij Marsman Wonen in Gramsbergen voel je je gelijk op je gemak. Een woonwinkel zonder snelle verkooppraatjes, waar je ook nog eens gegarandeerd kwaliteit koopt.

Ben je toe aan een nieuwe eethoek, een mooie bank of relaxfauteuil? Of wil je je interieur wat opleuken met een trendy kast of bijzettafeltje? Kom eens langs aan de Stationsstraat in Gramsbergen en bekijk het ruime aanbod woninginrichting. Betrouwbaar, eigentijds en betaalbaar kenmerken de brede collectie van woonwinkel Marsman. Je kunt er terecht voor de complete aankleding van je huis, want naast meubelen is er volop keuze in raambekleding, gordijnen en vloeren. “En op onze bovenverdieping vind je boxsprings, bedbodems, matrassen en ledikanten. Bovendien weten we alles van waterbedden. We zijn één van de weinige zaken die nog waterbedden verkoopt”, vertelt Anja Marsman, het gezicht van de woonwinkel. Al twintig jaar is zij een vertrouwd gezicht in de zaak. Verkopen is haar passie en ze heeft al heel veel mensen blij gemaakt met een nieuw, passend interieur. In de winkel, met een oppervlakte van 2500 vierkante meter, kun je volop inspiratie doen. Toch blijft het soms lastig om een goede keuze te maken. Wie een beetje hulp wel kan gebruiken, kan terecht bij Anja. “Ik denk graag met de klant mee. Zo nodig ga ik mee om bij de klant thuis te kijken en desgevraagd geef ik kleur- en interieuradvies”. Samen met haar schoonvader Jan runt Anja het familiebedrijf. Jan Marsman is 76 jaar, maar draait nog altijd actief mee in de zaak. Niet zonder reden. “Het verlies van onze zoon Marcel heeft veel verdriet gebracht, maar we zetten door. We worden daarbij gesteund door onze vaste klantenkring”, zegt Jan Marsman.

“Vaste klanten weten ons gelukkig te vinden, maar ook nieuwe klanten verwelkomen we graag. Met onze gastvrijheid, het aangename contact en een kop koffie aan de keukentafel maken we het verschil. Door de kleinschaligheid staan wij dichtbij onze klant”.

Natuzzi zetels

’s Werelds bekendste meubelmerk, Natuzzi, ontwerpt meubelen en accessoires voor jouw woon-, eet-, en slaapkamer, volledig vervaardigd in Italië. Door het combineren van design, functionaliteit, materialen en kleuren zorgt Natuzzi voor harmonie bij jou thuis. En wie wil dat nu niet? Bezoek onze winkel in Denderhoutem en ervaar het zitcomfort van de zetels en salons van Natuzzi.

 

Zetels

De Rore zitmeubelen fabriceert een ruim aanbod eigen lederen en stoffen salons. Zetels die qua afwerking en afmetingen perfect op uw wensen worden afgestemd. Daarnaast zijn we verdeler van topmerken zoals Leolux, Jori, Erpo en Durlet