De Duitse woonwebwinkel WestwingNow gaat consumenten adviseren in het inrichten van hun woonruimte.

De Rocket Internet-dochter test daarmee in thuisland Duitsland. Voor 25 euro per ruimte krijgen zij advies van een interieur-expert over de wijze waarop zij het beste hun woning in kunnen richten. Het concept werkt als volgt: voordat de klant het advies ontvangt, dienen ze eerst een beschrijving van hun woonproject en voorkeuren op te geven. De ontwerper van WestwingNow maakt vervolgens een 3d-concept met productsuggesties.

Nederland

De service omvat alleen een interieurvoorstel, De consument moet de desbetreffende artikelen nog wel op de juiste wijze neerzetten. De proef is vooralsnog alleen in Duitsland beschikbaar. Of en wanneer dit ook naar Nederland komt, is nog niet bekend. WestwingNow is sinds begin dit jaar in Nederland beschikbaar. De woonwebwinkel levert een vaste collectie aan meubels en accessoires vanuit een eigen distributiecentrum in Berlijn.

 

Natuzzi zetels

’s Werelds bekendste meubelmerk, Natuzzi, ontwerpt meubelen en accessoires voor jouw woon-, eet-, en slaapkamer, volledig vervaardigd in Italië. Door het combineren van design, functionaliteit, materialen en kleuren zorgt Natuzzi voor harmonie bij jou thuis. En wie wil dat nu niet? Bezoek onze winkel in Denderhoutem en ervaar het zitcomfort van de zetels en salons van Natuzzi.

 

Zetels

De Rore zitmeubelen fabriceert een ruim aanbod eigen lederen en stoffen salons. Zetels die qua afwerking en afmetingen perfect op uw wensen worden afgestemd. Daarnaast zijn we verdeler van topmerken zoals Leolux, Jori, Erpo en Durlet